Image by frank mckenna

Workshop

Over onze Workshops

In de onderstaande workshops gaan we aan de slag met een duidelijk doel. De groepen zijn klein, minimaal 4 tot maximaal 8 personen waardoor het persoonlijk en vertrouwelijk blijft. Elke bijeenkomst is een combinatie van kennis; hoe zit het eigenlijk, coaching; gericht naar het doel toewerken en hypnose; extra ondersteuning op onbewust niveau. 

De workshops gaan alleen door bij minimaal aantal deelnemers, maar ze kunnen ook individueel worden gevolgd. Als je de workshop als individu volgt dan is zowel de coaching als de hypnose volledig op jou persoonlijk afgestemd.

Image by Hikersbay Hikersbay
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png

Hoe word ik gelukkig?

Geluk is een gemoedstoestand wat iedereen nastreeft. We weten echter niet altijd hoe en waar we het kunnen vinden. In deze workshop gaan we terug naar de basis van geluk, het geluk van binnenuit! Door onze ervaringen en invloeden vanuit onze opvoeding en samenleving zijn er laagjes over onze ‘kern van zijn’ gelegd. We hebben geleerd om onszelf en de wereld door een filter van denkbeelden, idealen en normen en waarden te zien die mogelijk niet stroken met die van onszelf. 


In deze workshop gaan we kijken naar wat ons heeft beïnvloed, wat past nog wel en wat past niet meer in het leven dat we nu leven.

Voor vragen neem contact met me op

workshop.jpg

Levensvisie

Wat je het ook wilt noemen, passie, levensdoel, roeping, visie; bewust of onbewust bewegen we naar datgene wat voor ons echt belangrijk is. Als we ons bewust zijn van onze roeping kunnen we doelbewust keuzes maken die ons vol energie voortdrijft. We zijn in balans met de wereld en met onszelf. Maar meer dan eens zijn we ons niet bewust van datgene wat onze ware drijfveren zijn, het leven kabbelt ‘vrolijk’ door, of we merken dat de doelen die we bereiken ons niet gelukkig maken, of zelfs dat we onszelf saboteren door uitstelgedrag of moedwillige onder prestatie. 

Image by Natalia Luchanko
brush.png
brush.png
brush.png
brush.png

Voor vragen neem contact met me op