Clear Water Lake

Ontdek de kracht in jezelf

Wie of wat heeft de controle over jouw leven?

Er is niets zo sterk als jezelf bovenstaande vraag te stellen. Misschien is het antwoord afhankelijk van waar de vraag gesteld wordt? Misschien is het okay om even niet verantwoordelijk te zijn voor wat er in je leven gebeurd. Maar voor alle momenten waarop je antwoord is dat de controle niet bij jou ligt en je wilt die verantwoordelijkheid terug, denk dan eens aan een coach. 

Als coach help ik je om “kleine” en grote obstakels te overwinnen, om keuzes te maken, om los te laten zodat je door kunt. Om een blik naar binnen te werpen en te ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt. Om de motivatie voor verandering te vinden, door jouw perspectief te veranderen, verandert de wereld om je heen.

Image by Philipp Lublasser
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png

Ontdek de onbewuste saboteur

Het grootste deel van ons gedrag, de keuzes die we maken, hoe we op een situatie reageren, wordt bepaald door ons onderbewustzijn. Het onderbewustzijn geeft de voorkeur aan alles wat bekend is, vaste rituelen en denkbeelden, ook als ze niet langer meer van nut zijn. 

Leer leven vanuit je kracht

Vind de weg naar jouw geluk

Kom weer in beweging, weerleg beperkende denkbeelden en verbind je doelen met je kernwaarden. 

Door middel van coaching ontdek je welke denkbeelden je tegenhouden en welke obstakels er zijn, met hypnose en 3 brains coaching brengen we jouw bewuste en onderbewuste weer op één lijn.

Angsten, fobieën en stress

Image by Aaron Burden
brush.png
brush.png
brush.png
brush.png

Loslaten van spanning en onrust

Angst is een bijzonder nuttige en natuurlijke emotie, die je helpt om gevaar te ontwijken. Hetzelfde geldt voor stress: stress geeft je extra energie en focus om een taak te volbrengen, maar wat als overmatige angst en stress je leven beheersen?

Neem je vrijheid terug

Krijg inzicht in waar de spanning vandaan komt, leer deze los te laten door ontspanning, leven in het hier en nu, versterken van je zelfvertrouwen en geloof in je eigen kunnen en kracht. Voel weer vaste grond onder je voeten. Met timeline therapy en/of hypnose kunnen we de emotie loskoppelen van de gebeurtenis.

Stoppen met....

Nu is het moment om te stoppen

Gewoontes waar we vanaf willen, voor eens en voor altijd stoppen met roken, nagelbijten, shoppen om te shoppen etc.... Het klinkt zo eenvoudig - gewoon niet meer doen - en toch is het zo moeilijk. Je wilt het niet maar toch doe je het.

Image by Giorgio Trovato
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png

Jij hebt de controle

Ontdek de onderliggende angst, reden of emotie. Vervang je oude gewoonte door een nieuwe strategie om aan deze behoefte te voldoen of neem de reden weg.

Image by Jeffrey Betts
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png
forest.jpg

Een mentale oppepper

Heb je behoefte aan een mentale oppepper denk dan eens aan een oppep sessie, dit is een korte sessie waarin je aangeeft waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Image by Benjamin Lizardo
brush.png
brush.png
brush.png
brush.png
Image by Aaron Burden
brush.png
brush.png
brush.png
brush.png

Mijn garantie

Hypnotherapie heeft bewezen een snelle en effectieve methode te zijn voor blijvende veranderingen in gedrag en denkpatronen in de meeste personen.