rasmus-gundorff-saederup-HpaDxLjg2kQ-uns

Wees altijd nieuwsgierig

Kernwaarden

001-badge.png

Hypnotherapie

003-water.png

3-brains coaching

004-brain.png

Time line therapy

005-timeline.png

NLP (Neuro-Linguistic-Programming)

007-neurons.png

Verander je perspectief en verander je wereld

Tijdens de sessies werk ik met verschillende technieken, afgestemd op jouw vraag of doelstelling. Door deze persoonlijke benadering bereik je wat je wilt bereiken op een manier die bij jou past. Alle technieken vergen een grote mate van inlevingsvermogen en de wil om te onderzoeken en te veranderen, ik begeleid je maar je doet zelf het werk. Hierdoor vinden we de oplossing die bij jou past, je hebt mijn volle aandacht, ik luister zonder oordeel en jij staat centraal. De focus ligt op de toekomst, niet op het verleden.

Hieronder vind je een korte uitleg van de meest gebruikte methodes en begrippen.

 
Image by Tim Marshall
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png
001-badge.png

Jouw kernwaarden is datgene wat voor jou het allerbelangrijkste is, waar je enthousiast van wordt, waar je inspiratie uithaalt waar je je ware bestemming in kunt vinden.

Het is niet de definitie van onze sociale normen en waarden, als integriteit, hulpvaardigheid, alles waar je ik zou... of ik moet... voor zet is niet in overeenstemming met je kernwaarde .Kernwaarden functioneren als een soort kompas, alles wat je doet dat in overeenstemming is met dit interne kompas geeft je energie, doe je met plezier, geeft je voldoening.

Kernwaarden

 

Hypnotherapie

Hypnose is een techniek waarbij je in een hogere staat van innerlijke focus wordt gebracht. Daarbij is ons bewustzijn meer ontspannen en stelt het onderbewuste zich open voor nieuwe ideeën.

Hypnotherapie maakt gebruik van directe en indirecte suggesties, verhalen en metaforen die kunnen leiden tot nieuwe inzichten of die de uitdaging aangaan met bestaande denkbeelden en gewoonten. Tijdens de hypnose ben en blijf je in controle, je kritisch denken blijft aanwezig maar neemt een relaxte houding aan. 

003-water.png
liona-toussaint-xURcAgiem1k-unsplash.jpg
brush.png
brush.png
brush.png
brush.png
004-brain.png

3-brains coaching

Het woord zegt het al, we werken met de 3 breinen, het hoofd-, hart-, en buik brein. Bewustwording van en communicatie met het logisch denken, invoelend vermogen en intuïtief/instinctief handelen.

Met hypnotherapie werken we met het onderbewuste waarbij de uitkomst wordt bepaald door wat het onderbewuste tot zich neemt of vrijgeeft. Met 3-brains coaching gaan we doelgericht aan het werk om de communicatie tussen de 3 breinen te verbeteren en eventuele blokkades weg te halen.

 
water2.jpg
 
khamkeo-vilaysing-dTNkvKX1fUM-unsplash.j
brush.png
brush.png
brush.png
brush.png
005-timeline.png

Een snelle en effectieve methode om negatieve emoties en overtuigingen uit het verleden los te laten en nieuwe inzichten tot je te nemen. Of om een duidelijk beeld te krijgen hoe je je toekomstige doel kunt bereiken.

Time line therapy is een methode waarbij je over je eigen tijdlijn teruggaat naar je verleden of vooruitkijkt naar de toekomst. Al onze ervaringen worden door ons onderbewustzijn opgeslagen in een chronologische volgorde, er wordt als het ware een tijdlijn gecreëerd.

Time line therapy

Door je gedachten-patronen aan te passen verandert je gedrag of reactie op bepaalde prikkels

NLP is ontwikkeld om nieuwe bedradingen aan te leggen in het neurale netwerk van emoties, gedachten en gedrag. Het is gebaseerd op de veronderstelling dat de programmering in ons brein een bepaalde structuur heeft. In NLP veranderen we niet de gedachte maar de structuur van ons denken.

Image by Andrzej Kryszpiniuk
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png
pencilgray.png
007-neurons.png

NLP (Neuro-Linguistic-Programming)